Boka taxi såhär

  1. 1. Välj från-adress
  2. 2. Välj till-adress
  3. 3. Tryck "Gå vidare"
  4. 4. Ange ditt telefonnummer
  5. 5. Ange ditt namn
  6. 6. Tryck "Beställ"

Taxi Linköping - Det är enkelt att resa med Taxijakt!

Billig taxi i Linköping för alla. Har du lämnat bilen hos bilverkstaden, har du klivit av tåget eller är du på väg till klubben med dina vänner? Har du bråttom till ett möte? Med Taxijakt kan du känna dig oberoende i staden! Boka taxi online och nå alla dina resmål i tid.

Ditt nummer 1 av alla taxi i Linköping

Att resa med Taxijakt är en bra och billig lösning. Oroa dig inte över smidigt resande i staden, du behöver inte leta parkeringsplats, besök Katedral i Linköping, Ekenäs Slott och intressanta museer, upptäck nya smaker på restauranger, medan vår taxiförare ser till att du kommer hem tryggt och säkert.

Det räcker med att du sätter dig bekvämt i bilen för att koppla av, jobba eller betrakta utsikten genom fönstret. Taxiförare hos Taxijakt nätverk kör skickligt även under rusningstid – och du kan vara säker på du inte hamnar vilse, även om det är ditt första besök i staden. Tack vare vår billiga taxi blir Linköping en mycket enklare och snyggare stad att resa i.

Hur bokar man taxi i Linköping?

Gillar du inte att vänta på transport? Slösa inte bort din tid! Boka billig taxi hos Taxijakt via appen nu eller för en senare tidpunkt.

Besök webbplatsen taxijakt.se eller ladda ner mobilappen för att kunna boka taxi när som helst. Det räcker med några klick för att en taxiförare ska köra fram till dörren. Ange din adress du reser från och den adress du reser till. Har du ytterligare önskemål? Kombimodell, mycket bagage, bilbarnstol? Välj passande alternativ under bokning så att vi kan skicka bil som motsvarar dina förväntningar. Du kan se på din mobil att din taxi är på väg.

Du kan även när som helst boka taxi för en senare tidpunkt. Planera resan och hemkomsten idag om du planerar ett viktigt evenemang, gå på bio eller teater, och du vill vara säker på att inte komma för sent. Använd appen för att välja dag och tidpunkt då du behöver transport, och en taxiförare kommer för att hämta dig för trygg och säker framkörning.

Kan taxi i Linköping vara ännu billigare än det står i appen? Ja! Alltid när du drar nytta av våra kampanjer och specialerbjudanden. Följ Taxijakt på facebook och håll dig uppdaterad om rabattpriser. Det lönar sig helt enkelt inte att ta bilen ur garaget eller att ta bussen.

Taxi till fast pris i appen

På Taxijakt erbjuder vi fast pris för en resa. Med oss undviker du obehagliga överraskningar med höga avgifter när du når din destination. Du kan i förväg använda vår app för att se om priset för en vald resa är OK för dig, och du har en fast-pris-garanti oavsett vägsituation eller restid. Genom att boka taxi på Taxijakt kan du vara säker på tjänster av hög kvalitet, till fast pris och med pålitliga förare.

Ser du med hjälp av appen att det inte finns någon ledig taxi i Linköpingsområdet, och du behöver en snabb och säker transport? Inga problem! Vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig komma fram! Om alla våra bilar är upptagna, kontaktar vi taxibolag utanför vårt direkta nätverk för att kunna boka billig taxi för dig. Fast pris från appen gäller fortfarande. Eventuella prisskillnader täcker Taxijakt.

Taxijakt lönar sig även affärsmässigt

Förväntar du dig en intensiv dag på jobbet? Med billig taxi från Taxijakt kommer du tryggt och säkert fram till dina affärsmöten. Du bokar taxi online eller via mobilappen och kan vara säker på att du kommer fram i tid. Under resan kan du koncentrera dig på affärsfrågor eller koppla av innan ett viktigt möte, medan taxiföraren kör dig fram till rätt plats.

Sätt att boka taxi med Taxijakt.se
Sätt att bokaBoka här
iPhone AppTaxijakt.se - taxiapp iPhone
Android AppTaxijakt.se - taxiapp Android
WebTaxijakt.se

Fasta priser på taxi

Det är alltid fast pris på taxi hos Taxijakt.se men på vissa signatursträckor har vi sänkt vårt redan låga pris lite till, du hittar dessa i pristabellen nedan

Pristabell: Taxi från Linköping
FrånTillPris (SEK)Storbil (SEK)
Linköping City Flygplats Norrköping C550 SEK750 SEK
LinköpingSkavsta Flygplats1390 SEK1690 SEK
LinköpingArlanda Flygplats2990 SEK3290 SEK
Pristabell: Taxi till Linköping
FrånTillPris (SEK)Storbil (SEK)
Norrköping CLinköping City Flygplats550 SEK750 SEK
Pristabell: Taxi inom Linköping
FrånTillPris (SEK)Storbil (SEK)
Linköping UniversitetLinköping C
Linköping CLinköping Universitet
Linköping CLinköping City Flygplats
Linköping City FlygplatsLinköping C
Ljungsbro (Linköping)Ljungsbro (Linköping)

Om det finns någon speciell sträcka som du saknar i listan och som du tycker taxi borde vara lite billigare på så kan du alltid höra av dig till oss. Om många vill åka taxi just den sträckan så gör vi det till en signatursträcka och erbjuder billigare pris.

Trevlig resa önskar

-Team Taxijakt.se