Boka taxi såhär

  1. 1. Välj från-adress
  2. 2. Välj till-adress
  3. 3. Tryck "Gå vidare"
  4. 4. Ange ditt telefonnummer
  5. 5. Ange ditt namn
  6. 6. Tryck "Beställ"

Boka taxi i Linköping

Här kan du boka taxi i Linköping till fast pris. Taxijakt.se är en taxiförmedlingstjänst och samarbetar med många taxibolag, taxiåkare och taxichaufförer för att ge dig billigast möjliga pris, vi är med andra ord inte ett taxibolag. Om du hittar billigare pris på taxi hos någon av storbolagen så kontakta Taxijakt.se så sänker vi våra priser.

Hos Taxijakt.se kan du beställa taxi i Linköping, komplett med kundtjänst per telefon, dygnet runt. Eftersom tjänsten är populär kan det vid vissa tider på dygnet finnas väntetid, detta speciellt om du vill åka taxi kring rusningstrafik eller helgnätter. Vi gör allt för att du ska få en taxi och om alla våra bilar är upptagna så kontaktar vi även taxibolag utanför vårt direkta nätverk, som exempelvis storbolagen och bokar en taxi åt dig via dem, givetvis står vi för mellanskillnaden och du betalar endast vårt låga pris för din taxi.

Vi uppskattar att du väljer att åka taxi med Taxijakt.se och skickar periodvis ut värdekoder/taxikuponger till våra kunder, för att försäkra dig om att ta del av dessa erbjudanden på taxiresor behöver du fylla i en emailadress som vi även använder om du vill ha kvitto för din taxiresa från oss per email.

Boka taxi med Taxijakt.se

Hos oss kan du boka taxi till fast pris i några enkla steg. Du får alltid veta ett fast pris innan du beställer och kan sedan följa taxin på kartan när den är på väg. Du bokar enklast taxi direkt på webben eller via vår taxiapp som du kan ladda ner här för både iPhone och Android.

Vill du hellre ringa och boka taxi så gör du detta på 0771-90 00 00. Bokar du taxi via telefon så kommer du att få frågan i vilken stad du vill boka taxi eftersom gator kan heta likadant i olika städer. Du kan ringa oss på samma nummer i hela landet, och om vi inte etablerat oss där du är för tillfället så hjälper vi dig att hitta en taxi via ett lokalt taxibolag.

Sätt att boka taxi med Taxijakt.se
Sätt att bokaBoka här
iPhone AppTaxijakt.se - taxiapp iPhone
Android AppTaxijakt.se - taxiapp Android
WebTaxijakt.se
Telefon0771-90 00 00

Fasta priser på taxi

Det är alltid fast pris på taxi hos Taxijakt.se men på vissa signatursträckor har vi sänkt vårt redan låga pris lite till, du hittar dessa i pristabellen nedan

Pristabell: Taxi från Linköping
FrånTillPris (SEK)Storbil (SEK)
Linköping City Flygplats Norrköping C550 SEK750 SEK
LinköpingSkavsta Flygplats1390 SEK1690 SEK
LinköpingArlanda Flygplats2990 SEK3290 SEK
Pristabell: Taxi till Linköping
FrånTillPris (SEK)Storbil (SEK)
Norrköping CLinköping City Flygplats550 SEK750 SEK
Pristabell: Taxi inom Linköping
FrånTillPris (SEK)Storbil (SEK)
Linköping UniversitetLinköping C139 SEK179 SEK
Linköping CLinköping Universitet139 SEK179 SEK
Linköping CLinköping City Flygplats140 SEK219 SEK
Linköping City FlygplatsLinköping C140 SEK189 SEK
Ljungsbro (Linköping)Ljungsbro (Linköping)150 SEK250 SEK

Om det finns någon speciell sträcka som du saknar i listan och som du tycker taxi borde vara lite billigare på så kan du alltid höra av dig till oss. Om många vill åka taxi just den sträckan så gör vi det till en signatursträcka och erbjuder billigare pris.

Trevlig resa önskar

-Team Taxijakt.se