Boka taxi såhär

  1. 1. Välj från-adress
  2. 2. Välj till-adress
  3. 3. Tryck "Gå vidare"
  4. 4. Ange ditt telefonnummer
  5. 5. Ange ditt namn
  6. 6. Tryck "Beställ"

Boka taxi i Luleå

Här kan du boka taxi i Luleå till fast pris. Taxijakt.se är en taxiförmedlingstjänst och samarbetar med många taxibolag, taxiåkare och taxichaufförer för att ge dig billigast möjliga pris, vi är med andra ord inte ett taxibolag. Om du hittar billigare pris på taxi hos någon av storbolagen så kontakta Taxijakt.se så sänker vi våra priser.

Hos Taxijakt.se kan du beställa taxi i Luleå, komplett med kundtjänst per telefon, dygnet runt. Eftersom tjänsten är populär kan det vid vissa tider på dygnet finnas väntetid, detta speciellt om du vill åka taxi kring rusningstrafik eller helgnätter. Vi gör allt för att du ska få en taxi och om alla våra bilar är upptagna så kontaktar vi även taxibolag utanför vårt direkta nätverk, som exempelvis storbolagen och bokar en taxi åt dig via dem, givetvis står vi för mellanskillnaden och du betalar endast vårt låga pris för din taxi.

Vi uppskattar att du väljer att åka taxi med Taxijakt.se och skickar periodvis ut värdekoder/taxikuponger till våra kunder, för att försäkra dig om att ta del av dessa erbjudanden på taxiresor behöver du fylla i en emailadress som vi även använder om du vill ha kvitto för din taxiresa från oss per email.

Boka taxi med Taxijakt.se

Hos oss kan du boka taxi till fast pris i några enkla steg. Du får alltid veta ett fast pris innan du beställer och kan sedan följa taxin på kartan när den är på väg. Du bokar enklast taxi direkt på webben eller via vår taxiapp som du kan ladda ner här för både iPhone och Android.

Sätt att boka taxi med Taxijakt.se
Sätt att bokaBoka här
iPhone AppTaxijakt.se - taxiapp iPhone
Android AppTaxijakt.se - taxiapp Android
WebTaxijakt.se

Fasta priser på taxi

Det är alltid fast pris på taxi hos Taxijakt.se men på vissa signatursträckor har vi sänkt vårt redan låga pris lite till, du hittar dessa i pristabellen nedan

Pristabell: Taxi från Luleå
FrånTillPris (SEK)Storbil (SEK)
Kallax FlygplatsPiteå1200 SEK1500 SEK
Kallax FlygplatsBoden690 SEK990 SEK
Kallax FlygplatsKalix795 SEK1190 SEK
Kallax FlygplatsTreehotel1195 SEK1495 SEK
Kallax FlygplatsHaparanda1495 SEK1995 SEK
Pristabell: Taxi till Luleå
FrånTillPris (SEK)Storbil (SEK)
PiteåKallax Flygplats1200 SEK1500 SEK
BodenKallax Flygplats690 SEK990 SEK
KalixKallax Flygplats795 SEK1190 SEK
TreehotelKallax Flygplats1195 SEK1495 SEK
HaparandaKallax Flygplats1495 SEK1995 SEK
Pristabell: Taxi inom Luleå
FrånTillPris (SEK)Storbil (SEK)
Hotell SavoyLuleå Tekniska Universitet195 SEK295 SEK
Luleå CKallax Flygplats245 SEK400 SEK
Kallax FlygplatsLuleå C245 SEK400 SEK
Hotell SavoyKallax Flygplats265 SEK365 SEK
Hotell SavoySunderby Sjukhus295 SEK395 SEK

Om det finns någon speciell sträcka som du saknar i listan och som du tycker taxi borde vara lite billigare på så kan du alltid höra av dig till oss. Om många vill åka taxi just den sträckan så gör vi det till en signatursträcka och erbjuder billigare pris.

Trevlig resa önskar

-Team Taxijakt.se