Boka taxi såhär

  1. 1. Välj från-adress
  2. 2. Välj till-adress
  3. 3. Tryck "Gå vidare"
  4. 4. Ange ditt telefonnummer
  5. 5. Ange ditt namn
  6. 6. Tryck "Beställ"

Boka taxi i Norrköping

Här kan du boka taxi i Norrköping till fast pris. Taxijakt.se är en taxiförmedlingstjänst och samarbetar med många taxibolag, taxiåkare och taxichaufförer för att ge dig billigast möjliga pris, vi är med andra ord inte ett taxibolag. Om du hittar billigare pris på taxi hos någon av storbolagen så kontakta Taxijakt.se så sänker vi våra priser.

Hos Taxijakt.se kan du beställa taxi i Norrköping, komplett med kundtjänst per telefon, dygnet runt. Eftersom tjänsten är populär kan det vid vissa tider på dygnet finnas väntetid, detta speciellt om du vill åka taxi kring rusningstrafik eller helgnätter. Vi gör allt för att du ska få en taxi och om alla våra bilar är upptagna så kontaktar vi även taxibolag utanför vårt direkta nätverk, som exempelvis storbolagen och bokar en taxi åt dig via dem, givetvis står vi för mellanskillnaden och du betalar endast vårt låga pris för din taxi.

Vi uppskattar att du väljer att åka taxi med Taxijakt.se och skickar periodvis ut värdekoder/taxikuponger till våra kunder, för att försäkra dig om att ta del av dessa erbjudanden på taxiresor behöver du fylla i en emailadress som vi även använder om du vill ha kvitto för din taxiresa från oss per email.

Boka taxi med Taxijakt.se

Hos oss kan du boka taxi till fast pris i några enkla steg. Du får alltid veta ett fast pris innan du beställer och kan sedan följa taxin på kartan när den är på väg. Du bokar enklast taxi direkt på webben eller via vår taxiapp som du kan ladda ner här för både iPhone och Android.

Sätt att boka taxi med Taxijakt.se
Sätt att bokaBoka här
iPhone AppTaxijakt.se - taxiapp iPhone
Android AppTaxijakt.se - taxiapp Android
WebTaxijakt.se

Fasta priser på taxi

Det är alltid fast pris på taxi hos Taxijakt.se men på vissa signatursträckor har vi sänkt vårt redan låga pris lite till, du hittar dessa i pristabellen nedan

Pristabell: Taxi från Norrköping
FrånTillPris (SEK)Storbil (SEK)
NorrköpingFinspång C550 SEK750 SEK
NorrköpingLinköping City Flygplats650 SEK850 SEK
NorrköpingSkavsta Flygplats690 SEK990 SEK
NorrköpingArlanda Flygplats 2800 SEK 3490 SEK
Pristabell: Taxi till Norrköping
FrånTillPris (SEK)Storbil (SEK)
Finspång CNorrköping550 SEK750 SEK
Linköping City FlygplatsNorrköping650 SEK850 SEK
Skavsta FlygplatsNorrköping690 SEK990 SEK
Arlanda FlygplatsNorrköping2800 SEK3490 SEK
Pristabell: Taxi inom Norrköping
FrånTillPris (SEK)Storbil (SEK)
Norrköping centralstationNorrköping Flygplats120 SEK190 SEK
Norrköping FlygplatsNorrköping centralstation120 SEK190 SEK
Norrköping centralstationÅby200 SEK240 SEK
Norrköping centralstationSkärblacka350 SEK550 SEK
SkärblackaNorrköping centralstation350 SEK550 SEK

Om det finns någon speciell sträcka som du saknar i listan och som du tycker taxi borde vara lite billigare på så kan du alltid höra av dig till oss. Om många vill åka taxi just den sträckan så gör vi det till en signatursträcka och erbjuder billigare pris.

Trevlig resa önskar

-Team Taxijakt.se