Boka taxi såhär

  1. 1. Välj från-adress
  2. 2. Välj till-adress
  3. 3. Tryck "Gå vidare"
  4. 4. Ange ditt telefonnummer
  5. 5. Ange ditt namn
  6. 6. Tryck "Beställ"

Taxi Arlanda – det bästa sättet att ta sig till flygplatsen

En prisvärd taxi är det bekvämaste sättet att ta sig till Arlanda flygplats. Varje minut det tar att fixa transporten eller vänta på transfer innan planerad avgång kan vara viktig. Med Taxijakt bokar du din taxi och kan vara säker på att komma fram till flygplatsen smidigt och till ett bra pris. Och när du återvänder förtjänar du en bekväm hemfärd efter en ansträngande flygresa.

Taxi Arlanda Billigt fastpris

Stockholm - Arlanda 435 kr

Södertälje - Arlanda 850 kr

Solna - Arlanda 435 kr

Bromma Flygplats - Arlanda 450 kr

Bästa transport mellan Stockholm och Arlanda?

Turister frågar ofta hur man bäst tar sig från huvudstaden till flygplatsen en bit utanför staden eller tvärtom. Vi vet hur viktigt det är att passa tiden när du ska iväg med flyg eller när du vill hämta dina nära och kära. Arlanda International Airport är Sveriges största flygplats och bland de bästa i Europa. Den ligger cirka 42 kilometer från centrala Stockholm. I allmänhet väljer turister och affärsresenärer att ta en taxi till Arlanda. Att åka kollektivt med stora, tunga resväskor kan vara jobbigt och ta oväntat lång tid. När du bokar en billig taxi med Taxijakt avverkas avståndet mellan Stockholm och Arlanda snabbt och smidigt till det fasta pris som visas i appen.

Vad är det enklaste sättet att boka taxi till flygplatsen?

Varje gång du behöver en smidig och pålitlig transport ska du välja Taxijakt. Du kan beställa taxi på sträckan Stockholm – Arlanda på nätet eller med en mobilapp som du laddar ner i din mobil. Själva bokningen tar bara några sekunder. Skriv in var vi ska hämta dig så kommer en taxi och kör dig till flygplatsen till ett fast pris. I appen kan du även se var just din bil befinner sig. Börjar dagen närma sig? Kommer du snart till Arlanda och vill få en billig taxi till centrala Stockholm utan att behöva vänta? Boka din resa i förväg med Taxijakt-appen. Planera din resa exakt som du vill ha den genom att välja önskade datum och klockslag i appen.

Minnesvärde utflykter börjar med en fin taxiresa

Reser du med vänner eller med hela familjen? Behöver du billig transport för att ta dig till flygplatsen? Taxijakt är också den perfekta lösningen för dig som ofta organiserar utflykter från olika platser. Hos oss kan du ordna resan och så alla reser tillsammans till flygplatsen. När du bokar din taxi till Arlanda berättar du bara hur många ni blir så skickar vi en större bil från vår flotta. Innan du bekräftar bokningen visas alltid det fasta priset för resan från Stockholm till flygplatsen, oberoende av avgångstiden, så du kan jämföra priset med andra taxibolag. Är hela familjens resväskor packade? Blir det inte jobbigt att få med dem till flygplatsen? Om du väljer Taxijakt till flygplatsen kommer du att åka bekvämt med alla dina resväskor. I vår app kan du specificera antalet resväskor eller boka en kombi. Det är en extra specifikation du kan göra under bokningen för en stressfri, trygg taxiresa.

Ett snabbt sätt att resa i tjänsten

Flyger du oftare på tjänsteresor än semesterresor? Taxijakt ser till att du kommer fram snabbt, smidigt och till ett bra pris. Vare sig det är på morgonen när du behöver en taxi till Arlanda, eller efter landning är du genast måste iväg till ett viktigt möte. Det råder ingen tvekan om att det är betydligt bekvämare och snabbare att åka taxi i trafiktäta Stockholm än att åka kollektivt. Det är också viktigt att priset inte ändras beroende på veckodag eller tid under dygnet. Oavsett när ditt flygplan avgår betalar du ett fast pris med Taxijakt. Våra chaufförer ger dig bästa service till transparenta priser.

Ha en behaglig taxiresa till Arlanda!