Boka taxi såhär

  1. 1. Välj från-adress
  2. 2. Välj till-adress
  3. 3. Tryck "Gå vidare"
  4. 4. Ange ditt telefonnummer
  5. 5. Ange ditt namn
  6. 6. Tryck "Beställ"

Taxi Göteborg - Fast Pris – ett smidigt sätt att utforska staden

Är du i Göteborg? Vet du varför är det så lätt att beställa en taxi här? Taxijakt! Du kan när som helst boka en taxi på nätet till ett fast pris Det är enkelt att ta en taxi i Göteborg. Taxijakt ser till att du kommer fram, vare sig du är på besök eller bor i staden. Vi ser till att resan är billig och att du alltid åker till ett fast pris. Ska du och familjen tillbringa dagen på Liseberg eller ska ni se Poseidonstatyn? Kanske vill du lyxa till det gå på en fin restaurang, se Feskekörka eller besöka den berömda Lilla Bommen? Du behöver inte begränsa listan över utflyktsmål. Beställ en billig taxi och lita på att ta Taxijakt ser till att du säkert kommer fram.

Beställ taxi i Göteborg i en handvändning

Vill du resa bekvämt i Göteborg och samtidigt spara pengar? Varför inte använda samma självklara teknik som du använder i vardagen? Ingen evig väntan i telefonkön eller funderingar om vad resan kommer att landa på. Med vår Taxijakt-app går bokningen på ett kick och alltid till ett fast pris. Gör ditt liv enklare så ser vi till att göra det enkelt att resa i staden. Går du aldrig någonstans utan mobilen? Nu kan du använda den för att boka taxi. En enkel och bekväm lösning för alla! När du behöver en bil startar du Taxijakt-appen och skriver in var vi ska hämta dig och vart du vill åka, så kommer chauffören efter en liten stund. Appen håller också koll på var någonstans i Göteborg din taxi är och hur långt borta den är. Gillar du att planera och ha allt under kontroll? När du bokar med Taxijakt kan du planera din resa i förväg. Gå på en konsert med vänner eller landa på flygplatsen efter en affärsresa. Förbeställ taxi en viss tid så är chauffören på plats när du kommer.

Beställ taxi till fast pris

Med Taxijakt vet du redan i förväg hur mycket du ska betala för resa. Du ser hur mycket resan kostar i appen innan du bekräftar beställningen. Och du kan vara säker på att priset gäller oavsett situationen på vägen, trafikstockningar eller när på dygnet du åker. Du kan koppla av, och vi ser till att välja den bästa sträckan och bekvämt köra dig till platsen. Våra erfarna och pålitliga chaufförer kan trafiken i Göteborg och ser till att du kommer fram på bästa sätt. Har du försökt beställa en taxi på nätet men kan inte hitta en ledig bil? Ingen fara! Om alla våra chaufförer är upptagna samarbetar vi med andra taxibolag så att du kan boka din resa. Vi täcker mellanskillnaden för resan och du betalar det fasta pris som syns i appen. Vi vet att priset är viktigt. Nu blir det ännu billigare att åka taxi i Göteborg med kampanjer och rabatter från Taxijakt. Glöm inte att lämna din e-postadress i appen och njut av dina resor.

Tjänsteresa med Taxijakt i Göteborg

Det finns många goda skäl att resa med oss. Du vill att det ska gå snabbt, enkelt och bekvämt att boka en taxi vare sig du åker som turist eller i jobbet. Precis på samma sätt som du använder din kunskap i arbetet varje dag, bör du använda in kunskap för att välja trygga, billiga taxiresor. Detta spar tid som du kan använda till viktigare saker. Slösa inte bort tiden med att fundera över om du kommer att hitta en gratis parkeringsplats i centrala Göteborg. Boka en taxi på nätet eller med mobilappen och vänta på bilen vid den avtalade adressen. Din företagsbudget kommer också att gilla Taxijakt – du åker alltid billigt och till ett fast pris!
Sätt att boka Boka här
iPhone App Taxijakt.se - taxiapp iPhone
Android App Taxijakt.se - taxiapp Android
Web Taxijakt.se

Fasta priser på taxi

Det är alltid fast pris på taxi hos Taxijakt.se men på vissa signatursträckor har vi sänkt vårt redan låga pris lite till, du hittar dessa i pristabellen nedan

Pristabell: Taxi från Göteborg
Från Till Pris (SEK) Storbil (SEK)
Göteborg Landvetter Flygplats 370 SEK 570 SEK
Göteborg Landvetter Flygplats 390 SEK 590 SEK
Lindome Landvetter Flygplats 465 SEK 665 SEK
Säve Landvetter Flygplats 485 SEK 685 SEK
Västra Förlunda Landvetter Flygplats 520 SEK 820 SEK
Torslanda Landvetter Flygplats 550 SEK 750 SEK
Göteborg Borås 890 SEK 1190 SEK
Pristabell: Taxi till Göteborg
Från Till Pris (SEK) Storbil (SEK)
Landvetter Flygplats Göteborg 420 SEK 550 SEK
Landvetter Flygplats Lindome 465 SEK 665 SEK
Landvetter Flygplats Säve 485 SEK 685 SEK
Landvetter Flygplats Torslanda 550 SEK 750 SEK
Borås Göteborg 890 SEK 1190 SEK

Om det finns någon speciell sträcka som du saknar i listan och som du tycker taxi borde vara lite billigare på så kan du alltid höra av dig till oss. Om många vill åka taxi just den sträckan så gör vi det till en signatursträcka och erbjuder billigare pris.

Trevlig resa önskar

-Team Taxijakt.se