Boka taxi såhär

  1. 1. Välj från-adress
  2. 2. Välj till-adress
  3. 3. Tryck "Gå vidare"
  4. 4. Ange ditt telefonnummer
  5. 5. Ange ditt namn
  6. 6. Tryck "Beställ"

Taxi Uppsala - hur kommer man fram snabbt och billigt?

Behöver du transport men inte vill använda dig av kollektivtrafik? Letar du efter billig och säker taxi i Uppsala? Då kommer du definitivt kommer att bli vän med Taxijakt. Det är ett sätt att resa smidigt som dina vänner har redan prövat. Vi kommer att köra dig fram till valfri plats, under valfri tid till fast pris, som du vet i förväg när du bokar taxi.

Genom att välja Taxijakt når du ditt mål snabbt och direkt till angiven adress. Utan att behöva byta om, bli blöt på en station, vänta på försenade bussar, eller gå ensam genom ett avlägset förortsområde. Taxi i Uppsala är ett överraskande billigt transportmedel i staden, både för boende och turister som är trötta efter en sightseeing. Något som säkert överraskar dig är ett fast pris för en resa.

Boka billig taxi i Uppsala med hjälp av några klick

Idag är det inte längre rimligt att vänta i telefonkö för att boka taxi. Taxijakt är en enkel och bekväm lösning för alla! Ladda ner appen på taxijakt.se och boka taxi via din mobil. Vår app är lätt att använda. Det räcker med några klick och en taxiförare är på väg till dig. Välj din adress att resa från, där du väntar, och den adress dit du är på väg. På skärmen ser du en online-karta med taxibilar. Om alla förare i ditt område är upptagna kontaktar vi taxibolag utanför vårt privata nätverk så att bokad taxi kan komma till dig så fort som möjligt.

Om du har mycket bagage, reser med vänner och behöver större bil, eller åker med barn och behöver bilbarnstol - välj bland alternativ när du bokar taxi. Vi kommer att skicka en förare som är förberedd.

Alltid fast pris på taxijakt.se

För att kunna resa bekvämt, lugnt och utan överraskning känner du alltid till hur mycket resan kommer att kosta. Du kollar exakt pris för resa i appen och godkänner det innan bokning.

Vi ger dig fast-pris-garanti för taxiresa. Med Taxijakt reser du inom Uppsala fram och tillbaka, och priset kommer aldrig att stiga på grund av en annan taxizon, stortrafik eller nattresa. Även om alla våra taxiförare är upptagna och vi tillhandahåller transport från ett annat taxinätverk, betalar du priset som anges i appen. Vi täcker eventuella prisskillnader.

Reser du ofta med taxi i Uppsala? Kolla våra fasta priser på taxijakt.se. Betalar du lägre pris för en resa hos ett annat bolag? Om du bokar taxi billigare hos ett av de större bolagen - kontakta oss, då sänker vi våra priser. Skapa nätverk med billig taxi i Uppsala med oss.

Väljer du alltid samma rutter eller besöker du olika delar av staden? Anser du att taxi i ditt område borde vara lite billigare, skicka oss ditt förslag på utvalda riktningar. Om de visar sig vara populära rutter och många av de som bokar taxi i Uppsala väljer dem, då skapar vi en karaktäristisk rutt och erbjuder lägre priser.

Sätt att boka taxi med Taxijakt.se
Sätt att bokaBoka här
iPhone AppTaxijakt.se - taxiapp iPhone
Android AppTaxijakt.se - taxiapp Android
WebTaxijakt.se

Fasta priser på taxi

Det är alltid fast pris på taxi hos Taxijakt.se men på vissa signatursträckor har vi sänkt vårt redan låga pris lite till, du hittar dessa i pristabellen nedan

Pristabell: Taxi från Uppsala
FrånTillPris (SEK)Storbil (SEK)
UppsalaArlanda Flygplats420 SEK590 SEK
UppsalaBålsta700 SEK900 SEK
UppsalaStockholm890 SEK1290 SEK
Pristabell: Taxi till Uppsala
FrånTillPris (SEK)Storbil (SEK)
Arlanda FlygplatsUppsala490 SEK690 SEK
BålstaUppsala700 SEK900 SEK
StockholmUppsala890 SEK1290 SEK
SödertäljeUppsala1450 SEK1650 SEK

Om det finns någon speciell sträcka som du saknar i listan och som du tycker taxi borde vara lite billigare på så kan du alltid höra av dig till oss. Om många vill åka taxi just den sträckan så gör vi det till en signatursträcka och erbjuder billigare pris.

Trevlig resa önskar

-Team Taxijakt.se